fcb.portal.reset.password

Pascual amb Eidson, en un moment del partit contra el Zalgiris al Palau (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

`Xavi Pascual estava molt satisfet pel triomf sobre el Zalgiris. El tècnic del FC Barcelona Regal considerava clau el triomf perquè això dóna opció l'equip "d'aconseguir el quart triomf que ens donaria la classificació en la darrera jornada". Pascual, a més, va destacar la feina de Lorbek i CJ Wallace, la recuperació de Navarro i el suport del públic del Palau en un dia complicat meteorològicament parlant.

A continuació us oferim el més destacat de la roda de premsa del tècnic català:

El matx

"Estem contents per aquesta important victòria. Hi ha hagut diverses fases dins del partit. Una inicial en la que hem sortit amb una bona defensa i amb bon joc, que ens ha permès agafar el 28-18, i a partir d'aquí hem entrat en una fase sense defensa, en atac hem anat fent però hem perdut l'equilibri defensiu i no hem controlat les penetracions, especialment de Collins."

"Tampoc hem controlat les situacions de 'pick and roll' lateral i això ha permès que el Zalgiris, que és un equip amb moltíssima qualitat, entrés en partit. A més, els ha acompanyat l'encert en aquesta fase del matx i això ha provocat que marxéssim al descans un punt per sota."

"A la segona meitat hem defensat molt millor i producte d'aquesta defensa hem pogut córrer bé. Els bàsquets que rebíem ja eren diferents, en accions individuals, però el control del partit ja era més nostre i el matx ha anat caient de la nostra part. Penso que hem fet un gran esforç tots. Estic content per ells. A més, hem tingut el problema d'en Victor Sada, que ha tingut un virus intestinal. Ha provat de fer l'esforç per jugar però ràpidament ha vist que no tenia energia."

"Per nosaltres era molt important el triomf perquè això ens assegura com a mínim fins la darrera jornada de classificar-nos i trobar la quarta victòria. Anirem a Lituània amb tota la intenció de guanyar aquest quart partit i donar un pas de gegant per la classificació o aconseguir definitivament la classificació."

El suport del Palau

"Els grups d'animació estan increïbles sempre amb nosaltres. Des del primer fins el darrer segon ens ajuden. Només puc tenir paraules d'agraïment cap a ells cada dia. Sense ells el Palau no seria el mateix. Agrair també a tota la gent que ha vingut avui en un dia difícil. Teníem una mica de por pel tema de la climatologia, però crec que els que han vingut s'ho han passat força bé."

Lorbek i Wallace

"La confecció de la plantilla li permet que tingui un espai important. Ell ha passat una època al mes de desembre on no ha estat tant bé, amb alguna lesió, però en el tram inicial de temporada i ara està passant per un gran moment. Cada dia s'esforça molt per estar bé i és un referent per a nosaltres per moltes raons. Es un jugador al que li atorguem aquest paper en la posició quatre des que va arribar a Barcelona –abans jugava de cinc- i estem molt contents del seu rendiment en els darrers partits."

"També m'agradaria destacar la tasca d'en CJ Wallace. Ha obert el camp en un moment del partit que ho necessitàvem, defensivament ha estat bé amb Jankunas i cada dia està millor."

Navarro

"Avui ha estat amb un dolor més baix i amb més estabilitat en el joc. Avui ha estat una mica més ell i esperem, toquem fusta en aquest sentit, i esperem que pugui seguir en aquesta línia perquè amb ell tenim una cosa més, possibilitats diferents en l'estructura del nostre joc."

L’opinió del millor blaugrana: Lorbek

"Ha estat una victòria molt treballada. Ells son un equip amb gran talent, ja que han aconseguit que nosaltres féssim un dels nostres millors partits. Està clar que a Kaunas serà un partit dificilíssim"

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();