fcb.portal.reset.password

Una pretemporada amb pocs sèniors i molts joves...

Fran Vázquez: "La nostra tasca també és la d'ajudar els joves. Per exemple, Boni té molta relació amb Papa Abdoulaye i l'orienta. També els posem a ratlla (riu)".

Boniface Ndong: "Com sempre, com cada any. Nosaltres hem d'ajudar els joves, empènyer-los, i fer-los entendre que per ser aquí s'ha d'anar al cent per cent. D'altra banda, ells ens ajuden a fer grup".

Perquè torneu a ser l'equip a batre, cada any és més complicat?

FV: "Cada any costa més aconseguir títols. L'any passat ens va faltar l'Eurolliga, ja que vam jugar contra un equip difícil, però després vam saber guanyar la Lliga".

BN: "Sempre és més difícil perquè cada equip vol millorar el que va fer l'any anterior. I nosaltres volem repetir i guanyar el títol que se'ns ha escapat. Cal recordar que l'equip que ens guanya es fa famós".

Com s'està portant la feina?

FV: "Les pretemporades serveixen per conèixer-nos i posar-nos en forma, i també per compenetrar-nos".

BN: "És el pitjor de la temporada. Sempre costa. Però aquesta és la feina que hem de fer, és el camí que hem de seguir i hem d'intentar fer-ho el millor possible. Respecte a la compenetració, Xavi Rabaseda és un conegut de la casa i ja sap què fem. I Chuck Eidson ho està fent bé. És un noi molt fàcil i s'acobla bé. Ha estat senzill incorporar-lo a l'equip".

Cansats?

FV: "Una mica. Tot i que aquest moment es fa dur, tenim la il·lusió perquè la temporada comenci".

BN: "Si no estàs cansat, no ho estàs fent bé. Ara és el moment de treballar perquè no hi ha partits i podem dedicar-nos-hi completament".

La clau, el joc interior

Per a Pete Mickeal, el Barça Regal s'ha reforçat molt bé, però una de les grans armes és el joc interior. "Homes com Fran, Boni i Kosta Perovic són molt importants", va sentenciar l'aler fa uns dies en una entrevista a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();