fcb.portal.reset.password

Entrenament del Barça Regal / FOTO: ARXIU FCB

El Barça Regal s’ha entrenat aquest dissabte al matí al Palau. Ho ha fet amb la vista posada en el segon partit d’aquests quarts de final de la Lliga Endesa. “Anirem a Alacant a intentar tancar l'eliminatòria. Crec que aquí vam jugar bé i les coses ens van sortir bé. Volem continuar igual, per tant.”, afirmava Erazem Lorbek. El pivot eslovè confia plenament en l’equip, tot i que és conscient que el Lucentum serà més perillós a casa seva: “A la seva pista serà diferent. Aquí van tenir baixes importants i ja veurem com estan de cara a diumenge. L’important és fixar-nos en nosaltres mateixos”.

Una idea, també, compartida per Marcelinho Huertas, el millor jugador del primer partit: “Ja hem canviat el xip i hem de mirar endavant. Això és el que ara ens importa. Hem de continuar jugant de la manera que sabem. Pot haver-hi més o menys encert, però l'equip respondrà i tindrà la cara de sempre”.

L’equip dinarà plegat i després emprendrà el viatge cap a Alacant. El partit contra el Lucentum és diumenge a les 12.30 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();