fcb.portal.reset.password

Huertas i Ndong sempre han sortit d'inici al play-off / FOTO: ARXIU FCB

Xavi Pascual ha apostat en els sis primers partits del play-off d’aquesta temporada sempre pel mateix quintet inicial. Marcelinho Huertas, Chuck Eidson, Pete Mickeal, Erazem Lorbek i Boniface Ndong són els cinc jugadors triats pel tècnic per començar els dos duels de quarts contra el Lucentum Alacant i els quatre de semifinals contra el València Basket.

En els sis partits, Huertas ha disputat una mitjana de 23,5 minuts, Eidson 22, Mickeal i Lorbek 23,6 i Ndong 23,8. A la fase regular, en canvi, tots cinc havien coincidit d’inici únicament en cinc partits.

Al Madrid, tres cinc inicials

El rival blaugrana a la final, el Reial Madrid, ha sortit amb tres quintets inicials diferents en els seus set partits de play-off. Llull, Suárez i Velickovic són els tres homes que sempre han estat titulars. Repassem ara tots els cinc inicials de Pablo Laso en aquest play-off.

Quarts – 1r partit: Llull / Suárez / Singler / Velickovic / Tomic
Quarts – 2n partit: Llull / Suárez / Pocius / Velickovic / Tomic
Semis – 1r partit: Llull / Suárez / Pocius / Velickovic / Tomic
Semis – 2n partit: Llull / Suárez / Singler / Velickovic / Begic
Semis – 3r partit: Llull / Suárez / Singler / Velickovic / Begic
Semis - 4t partit: Llull / Suárez / Singler / Velickovic / Tomic
Semis – 5è partit: Llull / Suárez / Singler / Velickovic / Tomic

[[BOTOVERMELL::COMPRA++la teva entrada::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1001&jornada=61&lang=ca::HOR::NF::TRACKING::::::]]

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();