fcb.portal.reset.password

Esmaixada de Rabaseda. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

La jornada de portes obertes al Palau d’aquest dijous a la tarda ha estat tot un èxit. Amb les grades poblades de socis alevins del Barça, del ‘Club Súper 3’ i aficionats al bàsquet, les nombroses sorpreses i regals han fet les delícies d’un públic més rejovenit que mai. També hi ha contribuït l’espectacle que han aportat els jugadors i tècnic del Barça Regal, amb moltes ganes de passar-s’ho bé i fer-ho passar bé als prop de 2.000 seguidors presents.

Vázquez s’imposa en el concurs d’esmaixades

La plantilla blaugrana ha aparegut, un a un, a la pista. Una vegada amb el grup al complet, sonaria l’himne com a preludi d’una suau sessió. Recordava Víctor Sada: “Acabem d’entrenar molt fort i ara intentem que la gent es diverteixi”. Indiscutiblement, ho han aconseguit. Sobretot en un concurs d’esmaixades molt disputat entre Rabaseda, Eidson i Fran Vázquez. Finalment, un jurat infantil ha determinat el pivot gallec com a vencedor.

Protagonisme dels més menuts

Els nens adquiririen encara més protagonisme tot seguit. I és que Xavi Pascual n’ha dirigit un grup per uns instants, amb la intervenció d’uns jugadors molt bromistes. A més, a peu de pista hi havia 40 infants amb una samarreta del ‘Club Súper 3’ per commemorar els 40 anys de la construcció del Palau.

L’última sorpresa ha estat precisament per a Sada, en forma de pastís pel seu aniversari. El base ho ha agraït convertint un triple des del mig del camp. Marcelinho no ha volgut ser menys i l’ha imitat anotant-lo des de la mateixa distància amb el peu. Així, entre somriures, el Barça Regal es retiraria cap a vestidors, no sense abans repartir obsequis i signatures entre els assistents de la festa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();