fcb.portal.reset.password

Sada, en acció / FOTO: ARXIU FCB

Confiança i optimisme entre els jugadors del Barça Regal de cara al cinquè partit de la final de la Lliga Endesa que enfrontarà demà dissabte a les 19.00 hores el Barça i el Madrid. Els de Xavi Pascual, amb el factor pista a favor, intentaran aconseguir un títol que han pogut fer arribar fins al cinquè i últim partit, després de guanyar dimecres passat al Palacio de los Deportes de Madrid. Tots els jugadors han coincidit que serà un partit difícil, però que el fet de jugar a casa els pot beneficiar molt. “Hem de ser fidels a la nostra filosofia, defensar molt bé darrere i estar tranquils. Hem de tenir les idees clares i saber el que volem”, ha explicat Fran Vázquez.

El rebot, la clau de l’èxit

Després dels quatre partits de la sèrie els jugadors del Barça Regal han destacat la importància de controlar el rebot: “Hem de dominar el rebot que en el tercer partit ens van menjar i que en el quart vam dominar. En aquest cinquè partit serà molt important”, ha assegurat Víctor Sada.

Plens de confiança

A més, s’esperen un partit molt igualat i amb un Madrid diferent. Si bé reiteren la confiança i seguretat que els va donar la victòria en el quart partit, Sada ha comentat: “Guanyar dóna confiança, però quan perds et prepares molt millor mentalment. Nosaltres estem preparats per esperar el millor Madrid possible”. Víctor Sada, a més, ha recordat una cançó que darrerament està molt de moda. El base badaloní ha manifestat: “Dues de les tres Lligues que he guanyat han estat al Palau i, com diu la cançó, no n'hi ha dues sense tres”. Els jugadors també s’han mostrat amb ganes de començar ja el partit: “Donarem el màxim i a veure què passa al final”, ha destacat Erazem Lorbek.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();