fcb.portal.reset.password

Rosell / FOTO: ARXIU FCB

Amb l'esperança i el desig de poder repetir el desenllaç de la final de la competició del KO de l'any passat. Així s'ha mostrat Sandro Rosell instants abans del partit entre el Barça Regal i el Reial Madrid. El president barcelonista ha demanat el suport de l'afició que aquest diumenge acompanyi els jugadors al Palau Sant Jordi.

En aquesta línia, i a la pregunta sobre la possibilitat que l'equip acabi aixecant la que seria la seva tercera Copa del Rei consecutiva, Rosell ha comentat que amb l'equip de bàsquet, a causa de la seva trajectòria d'èxits, "està passant com amb el de futbol, que la gent dóna les coses per garantides abans que passin". "Tant en un esport com l'altre el més difícil és mantenir-se", ha afegit.

Suport, passi el que passi

En qualsevol cas, i sigui quin sigui el desenllaç final d'aquest partit, el president barcelonista ha expressat en veu alta el seu desig que els socis i aficionats "confiïn en l'equip, en el Club, i que tinguin perspectiva" i, a la vegada, "que pensin que tenim el millor club del món i que hem de donar suport a tots els nostres equips".

Per a Rosell, el fet que aquesta edició de la Copa del Rei se celebri al Palau Sant Jordi de Barcelona té "una vessant més perillosa". I és que, segons la seva opinió, jugar a casa fa que "et confiïs més". Alhora, ressalta amb orgull que "tant el nostre tècnic com els nostres jugadors són excepcionals", i expressa en veu alta el seu desig que "davant de la nostra gent puguem repetir el que vam fer l'any passat".

El president del Barça considera que la Copa del Rei de bàsquet "probablement és dels esdeveniments esportius més ben organitzats i més passionals de l'Estat espanyol". En aquest sentit, destaca que les respectives aficions dels equips que hi participen "no es barallen i saben molt del seu esport."

Àmplia representació de la Junta Directiva al Palau Sant Jordi

A més de Sandro Rosell, han fet costat al Barça Regal en aquesta final de la Copa del Rei els membres de la Junta Directiva blaugrana Josep Maria Bartomeu, Jordi Cardoner, Joan Bladé, Antoni Freixa, Pilar Guinovart, Josep Ramon Vidal-Abarca, Jordi Moix, Eduard Coll i Ramon Cierco.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();