fcb.portal.reset.password

"Em faria molta il·lusió poder acomiadar-me al Palau, en el meu terreny, amb tota la gent, agraint-ho tot. Si segueixo jugant a l'ACB, quan torni amb el meu nou equip, o sinó d'una altra manera." Així expressava, poc després del seu adéu, Roger Grimau el seu desig de poder acomiadar-se de la que ha estat casa seva les darreres vuit temporades, en una entrevista al programa 'Estació Camp Nou' que va tenir lloc al mes de juliol. Aquest diumenge 23 d'octubre, el seu desig es farà realitat. I és que el que va ser capità del primer equip de bàsquet del Barça torna aquest diumenge al Palau Blaugrana, ara com a jugador del Bizkaia Bilbao.

Reconeixement a tota una figura

Poc abans de l'inici d'aquest compromís de la quarta jornada de la Lliga ACB, el jugador rebrà un merescudíssim i emotiu reconeixement per part de la que fins fa poc va ser la seva afició i també per part dels seus excompanys. I és que tot homenatge és poc per a un Grimau que va marxar per la porta gran, formant part de la història del Club, i agraït per haver pogut viure vuit temporades de somni al llarg de les quals va acumular tretze títols, nou aixecats per ell mateix.

Està previst que Joan Bladé, directiu responsable del bàsquet blaugrana, li lliuri un guardó en agraïment a la seva figura de capità del Barça Regal en les quatre darreres temporades, a més d'alguna altra sorpresa. Tot estarà preparat perquè Grimau tingui el reconeixement que es mereix en una jornada que de ben segur que quedarà gravada a la seva memòria per sempre més.

Pascual: "És més que merescut que tots el rebem amb molta estima"

El tècnic del Barça Regal, Xavi Pascual, fa una crida perquè el públic del Palau Blaugrana rebi Roger Grimau "com es mereix". L'entrenador blaugrana considera que aquesta rebuda hauria d'estar carregada de "moltíssima estima", principalment pel fet que "en tota la seva etapa amb nosaltres no se li pot trobar un 'però'". Pascual creu que l'excapità del Barça Regal "ha estat un exemple per a tots, un excel•lent jugador i un excel•lent company". I afegeix: "Per a mi ha estat un plaer tenir-lo com a jugador". "És més que merescut que tots el rebem amb molta estima", insisteix.

Pascual, millor entrenador 2010/2011 per tercer any consecutiu

També instants abans del partit entre el FC Barcelona Regal i el Bizkaia Bilbao, Xavi Pascual rebrà el guardó que l'acredita, per tercer any consecutiu, com a millor entrenador de la temporada 2010/2011. La votació la van dur a terme, tot just acabat el curs passat, els seus companys de professió, els entrenadors de l'AEEB (Associació Espanyola d'Entrenadors de Bàsquet).

Tornar a dalt