fcb.portal.reset.password

Ndong, esmaixant / FOTO: ARXIU FCB

El bàsquet és sinònim d’espectacle. El Barça Regal, també: fins a quatre cistelles, a més de dues assistències, del conjunt de Xavi Pascual s’inclouen entre les millors jugades de la temporada, segons l’ACB, que les ha repassat a través de cinc categories: ‘alley-oops’, jugades individuals, taps, cistelles inversemblants i assistències.

‘Alley-oops’ amb color blaugrana

On hi ha més presència del Barça Regal és en l’apartat dels ‘alley-oops’. Aquí, dues de les set millors accions de la Lliga tenen protagonistes culers. En sisena posició, Huertas assisteix des de la banda Ndong, que esmaixa a dues mans i amb una gran potència sota l’atenta mirada de tot el Palau Blaugrana, contra el Caja Laboral. En el mateix rànquing, en la segona posició, Eidson i Rabaseda s’alien per signar un contraatac espectacular, finalitzat amb una esmaixada a una mà del ‘22’ blaugrana.

Fes clic aquí si vols veure els millors ‘alley-oops’ de la temporada.

Huertas i Navarro, els altres protagonistes

Una acció de Marcelinho Huertas ocupa la cinquena plaça de les jugades individuals més destacades de l’any, segons l’ACB. El brasiler se la inventa al Palau Olímpic de Badalona, en què deixa enrere diversos rivals amb una sèrie de reversos impecables.

Fes clic aquí si vols veure les millors jugades individuals de la temporada.

Finalment, un triplàs de Juan Carlos Navarro tanca l’espectacle blaugrana. Després d’un servei de banda, i amb únicament 1,2 segons per jugar-se abans de la mitja part, l’escorta del Barça Regal clava un triple des del seu camp contra l’etern rival, en el partit corresponent a la fase regular. El Palau esclata.

Fes clic aquí si vols veure les millors cistelles inversemblants de la temporada.

Màgia a les assistències

Huertas i Navarro són també els protagonistes de dues de les set millors assistències de la Lliga. En sisena posició, el brasiler assisteix d'esquena cap a Ndong, que esmaixa sense pietat. En la primera, Navarro fa una passada des del migcamp cap a Mickeal, que pot córrer i encistellar amb facilitat.

Fes clic aquí si vols veure les millors assistències de la temporada.

Fes clic aquí si vols veure els millors taps de la temporada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();