fcb.portal.reset.password

Gasol, en un entrenament amb el Barça Regal / FOTO: ARXIU FCB

Propietaris i jugadors de l'NBA es van trobar divendres en una reunió secreta que es va allargar durant més de quinze hores per establir un principi d'acord per acabar amb el locaut. A falta de l'acord definitiu, segons el comissionari David Stern la temporada començaria el 25 de desembre i tindria 66 jornades. La pretemporada començaria el dia 9. A falta de l'encaixada de mans definitiva entre totes dues parts, es preveu que en poques hores hi hagi un comunicat oficial per posar fi als 149 dies de tancament patronal.

En l'última reunió, les dues parts estaven dividides perquè no es posaven d'acord sobre els ingressos salarials dels jugadors i el repartiment dels diners entre els equips grans. El 14 de novembre els jugadors van rebutjar una oferta dels propietaris, on s'especificava l'obertura de la Lliga el 15 de desembre amb 72 jornades. Els jugadors, però, van dissoldre la Unió per tal de guanyar el plet interposat contra els propietaris per danys i perjudicis.

Tot queda, doncs, a l'espera de la confirmació oficial i definitiva del tancament del locaut per poder començar a preparar l'inici de la Lliga de bàsquet.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();