fcb.portal.reset.password

Pau Gasol es tornava a enfundar l'equipació d'entrenament del Barça i l'expectació mediàtica era màxima al Palau. S'entrenarà amb el conjunt blaugrana mentre duri el locaut de l'NBA, com fa el seu germà Marc, que es va incorporar dimarts a les sessions que dirigeix Xavi Pascual. El pivot de Los Angeles Lakers ho ha fet aquest dijous perquè encara arrossegava molèsties en un turmell, fruit de l'Eurobàsquet que va disputar a Lituània.

Deu anys més tard

Pau ha estat l'últim a aparèixer a la pista, just després d'oferir una multitudinària roda de premsa . Tornava a la que va ser casa seva fins fa deu anys, i el primer que ha fet ha estat saludar l'entrenador Xavi Pascual. Molt afectuós amb els seus 'nous companys', Gasol s'ha unit amb normalitat a un grup que segueix preparant el debut de la Lliga de diumenge a Múrcia (12.30 h). Es tracta, doncs, de dos 'reforços' de luxe per incrementar la intensitat i la qualitat en els entrenaments.

Preparant el debut

Després de l'últim amistós a Montcada , Pascual ha pogut comptar amb tota la plantilla. A més, a banda de Pau i Marc Gasol, també hi havia els jugadors del filial Josep Pérez i Ivan Garcia, que han completat la pretemporada amb el primer equip. El secretari tècnic Joan Creus ha seguit l'entrenament des de la graderia del Palau.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();