fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, en roda de premsa / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

A dos dies per a l'inici de la Copa del Rei del Palau Sant Jordi, l'entrenador del Barça Regal, Xavi Pascual, ha parlat sobre la cita: "Tenim aquest nou repte que ens il·lusiona a tots". I continuava: "És l'any dels reptes. Feia molt que no es guanyaven dues Copes seguides i la temporada passada ho vam assolir. Aquesta és un repte apassionant i molt difícil, pel fet de guanyar-ne tres seguides i en disputar-se a casa".

La pressió de l'amfitrió

Precisament, Pascual ha tractat el 'Factor Palau Sant Jordi': "Ser amfitrió sempre et genera una mica més de pressió, sempre et costa controlar una mica més les emocions i tens ganes de fer-ho bé". Al mateix temps, ha recordat: "Nosaltres ens haurem d'adaptar com tots els equip perquè, malgrat que és a Barcelona, és al Sant Jordi i no al Palau Blaugrana". A més, considera que la Copa "no té favorits, sinó partits d'alt nivell".

Pas a pas

Això sí, el tècnic, que aquest dimarts compleix quatre anys dirigint l'equip, s'ha mostrat esperançat: "Tenim la nostra identitat. Hem guanyat 11 dels últims 13 títols, tenim crèdit i seguretat. La nostra trajectòria fins ara ha estat formidable i som optimistes".  I s'ha esforçat en remarcar el debut, als quarts de final: "Només estem centrats en el primer partit. Hi ha molta tendència a mirar el final abans que arribi. Hem de focalitzar en el principi".

El rival més difícil possible

Respecte al contrincant, el Lucentum Alacant, Xavi Pascual ha estat rotund: "És un rival difícil, plagat de bons tiradors i ben dirigits tant des de la banqueta, per Txus Vidorreta, com des de la pista, per Llompart". Segons ell, "és un equip molt sòlid, que treballa bé sobretot a nivell ofensiu i amb l'equilibri que aporta Ivanov". Amb tot, el tècnic ha definit el Lucentum com "el rival més difícil de tots, molt perillós".

D'altra banda, Pascual ha informat de l'estat físic de Juan Carlos Navarro: "Està progressant adequadament, veurem en una competició tan exigent com reacciona l'antiga lesió. No està perfecte, però cada vegada una mica millor".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();