fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

Xavi Pascual ha tingut elogis i crítiques per al seu equip, que aquest diumenge s'ha imposat al Gescrap Bizkaia al Bilbao Arena (65-72). "Hem fet un partit complet durant els tres primers quarts, però en l'últim hem jugat força malament i hem comès massa errors, alguns absurds", ha afirmat un cop acabat el matx, per explicar la igualtat final en el marcador, poc explicativa del que s'ha vist durant els primers 30 minuts sobre el parquet. "La nostra desconcentració final, juntament amb el caràcter del Gescrap Bizkaia, ha permès que ells gairebé tinguessin alguna opció de capgirar el marcador".

Lliçó de cara al futur

En aquest sentit, Pascual creu que el seu equip ha d'aprendre a "trencar partits com aquest", que el Barça Regal ha començat guanyant per 4-20. "Amb el marcador a favor ens hem desconcentrat. No pot tornar a passar en el futur", ha manifestat.

Malgrat tot, el tècnic també ha valorat molt positivament els primers 30 minuts del Barça Regal, en què l'equip ha estat sòlid "en atac i en defensa, amb una bona fluïdesa en el joc i controlant el marcador".

Lorbek: "Tenim marge de millora"

En la mateixa línia s'ha expressat Erazem Lorbek, un dels homes del partit: "És una victòria molt important, perquè ells han lluitat i han demostrat que mai es rendeixen. Però ara tenim més partits difícils i hem d'intentar millorar. Tenim marge de millora".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();