fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual en un partit recent / FOTO: ARXIU FCB

El Barça Regal és a un pas de la final de la Lliga Endesa però Pascual s’ha encarregat d’advertir que “el de divendres serà un partit molt difícil. L’eliminatòria no està tancada, ni molt menys!”. Això sí, l’entrenador blaugrana s’ha mostrat satisfet pel triomf d’aquest dimecres: “Estem contents per aquesta important victòria ja que ens permet recuperar el factor pista que vam perdre diumenge”. “Avui hem fet un treball extraordinari com a equip en totes les facetes del joc”, ha afegit Pascual.

Sobre l’actuació de Navarro, Pascual ha afirmat que ha estat clau: “Avui ha estat clau per treure l’avantatge inicial, com d’altres jugadors ho han estat en altres aspectes. L’altre dia no va tenir bones sensacions però avui, sí. Estem molt contents amb la seva aportació però l’hem de regular una mica”.

Pel que fa a possibles queixes sobre l’arbitratge, el tècnic de Gavà ha explicat que sempre ho ha viscut igual: “Els partits de play-off són de molta tensió. En tots els partits de play-off hi ha queixes d’una banda i de l’altra. I el que perd s’acostuma a queixar una mica més. És díficil arbitrar aquest tipus de partits”.

Els jugadors, satisfets

Navarro, Ndong i Rabaseda han estat alguns dels jugadors del Barça Regal que han atès els mitjans de comunicació un cop finalitzat el partit. Aquestes són les seves sensacions:

Navarro:

“Era una final. Estic molt content per la victòria. Avui m’he trobat més còmode a la pista”.

”Avui ha sortit tot molt millor, tan individualment com col·lectivament. Divendres hem d’intentar seguir en la mateixa línia”.

”Ha coincidit que he sortit al segon quart i que el parcial ha estat favorable. L’altre dia, en canvi, no va ser així”.

”L’altra eliminatòria m’és igual. Ens hem de preocupar de nosaltres mateixos i d’intentar classificar-nos per a la final”.

Ndong:

”Ha estat molt important guanyar aquí. Havíem de respondre i ho hem fet”.

Rabaseda:

”Vam fallar al Palau i havíem de venir aquí a guanyar aquest partit. Ara només pensem en divendres. Si guanyem, som a la final”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();