fcb.portal.reset.password

Pascual, en l'Open Media Day que es va celebrar dimarts al Palau (Foto: Àlex Caparrós-FCB)

L'entrenador del FC Barcelona Regal està convençut que la millor competició d'Europa seguirà tenint un altíssim nivell. Arribin o no més jugadors de l'NBA, l'Eurolliga seguirà sent "una competició fascinant".

Xavi Pascual també valora la dificultat de parlar de "qui quedarà fora del nostre grup": "El difícil és mirar el nostre grup i saber qui quedarà fora, això és més complicat. Prokom té un bon equip i l'Olimpia, per posar un altre exemple, són un bloc molt jove, molt anotador... Crec que serà difícil aquesta primera fase, no només per nosaltres, sinó per tothom."

Una situació diferent a l'any passat

Els nouvinguts i les nombroses novetats a nivell tàctic que ha suposat incorporar aquests fitxatges fa que la situació de l'equip respecte al de la temporada passada sigui diametralment oposada: "D'entrada, ens estem adaptant encara. L'any passat a aquestes alçades, no ens estàvem adaptant a res i estàvem preparats per a tot. En aquests moments encara tenim molts jugadors per sota del seu nivell, producte de que l'equip és nou i està en fase de creixement."

El matx de l'any passat, una referència

"Tot i que l'any passat va ser un partit de Top 16, aquell partit ens serveix com a referent. Els enfrontaments d'Eurolliga són molt difícils. A més jugues fora de casa i el matx encara és més complicat i si ho fas davant d'un rival que, hipotèticament, no ha de ser el líder del grup i que juga amb el comptador a zero i sense pressió..."

Un nou escenari

L'equip portava 19 partits oficials consecutius guanyats, a banda d'una pretemporada també immaculada, per això, la derrota a San Pablo obre un nou escenari: "Estem bé. Ara ens arriba un nou moment, que és que l'equip ha perdut el seu primer partit. Veurem si aquest partit no ens condiciona el futur."

Perovic, positiu

Kosta Perovic ha estat el jugador descartat en els tres primers partits de l'ACB. El serbi, molt positiu, reconeix que és una situació complicada per a ell, però que a l'Eurolliga té "moltes ganes de jugar": "Tinc moltes ganes de jugar, de guanyar i el fet que sigui el jugador descartat a l'ACB no significa res, perquè anirem rotant tots. Això és només una normativa de la Lliga. Cal ser positiu, entrenar bé i estar preparat per quan arribi el nostre moment."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();