fcb.portal.reset.password

Roda de premsa de presentació de la Final a Quatre de l'Eurolliga / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Xavi Pascual té molt clar que el FC Barcelona Regal haurà de lluitar de valent per superar el partit de semifinals de l’Eurolliga davant un Olympiacos del qual ressalta l’experiència del seu cos tècnic i plantilla així com les habilitats físiques i tècniques de cadascun dels seus jugadors. Així ho ha afirmat en la roda de premsa de presentació de la Final a Quatre que ha tingut lloc aquest dijous al Cigaran Palace d’Istanbul, a la qual també ha assistit Lorbek, i en la qual també hi han estat representants dels altres tres equips participants –els seus respectius tècnics i un jugador de cada conjunt.

Després d’afirmar que aquest compromís “no serà fàcil”, l’entrenador s’ha mostrat convençut que “tenim la nostra oportunitat de guanyar”. Pascual ha comentat que està ansiós “perquè comencin els partits d’aquesta fase final de la màxima competició europea, especialment el nostre”. En aquest sentit, ha ressaltat que la seva plantilla té “molt de respecte” envers el seu rival. “Ens hem preparat bé per a un partit en què estic convençut que seran els petits detalls els que decideixin”, ha afegit.

D’altra banda, el tècnic del Barça Regal ha incidit especialment en la importància que el Club dóna a les seccions, i la diferència que òbviament se li dóna al futbol: “És un honor que una institució tan gran com el FC Barcelona pugui ser tan competitiva en totes les seccions dels altres esports, sobretot en el bàsquet, que està al més alt nivell. Tots hem d’entendre el nombre de persones que mou cada esport. El futbol és diferent del bàsquet, i som plenament conscients d’això”.

Lorbek, orgullós de la feina feta

Erazem Lorbek, per la seva part, ha transmès la felicitat de la plantilla davant l’oportunitat de poder guanyar l’Eurolliga: “L’any passat no ho vam aconseguir i estem tots molt contents de poder gaudir d’aquesta nova ocasió per fer-ho. Personalment, em sento molt còmode i orgullós de poder estar aquí, és una gran experiència”. El jugador també ha fet referència al paper de l’afició turca: “Aquesta temporada vam jugar contra el Galatasaray i l’afició va ser genial. El partit va ser complicat i l’afició el va fer més encara més difícil. Crec que l’afició turca és fantàstica”.

Ivkovic i Spanoulis destaquen l’experiència del Barça Regal

Tant el tècnic de l’Olympiacos, Dusan Ivkovic, com el seu jugador Vassilis Spanoulis, afirmen que el seu equip haurà de fer “un gran partit” si vol superar el Barça Regal. En el cas de l’entrenador, garanteix que la seva plantilla farà “tot i més” per superar un conjunt blaugrana del qual destaca que és “un grandíssim rival” i “la seva experiència”. Amb tots aquests ingredients, Ivkovic espera “una molt bona semifinal” en la qual creu que serà bàsic que els seus jugadors “no estiguin sota pressió”.

Pel que fa a Vassilis Spanoulis, i en la línia del seu entrenador, afirma que l’Olympiacos “jugarà de la millor manera que sap per arribar a la final”. I afegeix: “Hi ha molta gent que no creu en nosaltres ni en les nostres possibilitats de guanyar. Intentarem demostrar a la pista que ho podem fer”.

Tornar a dalt