fcb.portal.reset.password

Navarro, felicitat per Pau Gasol després d'aconseguir l'or a l'Europeu de Lituània (Foto: FIBA Europe)

La relació blaugrana amb aquest campionat d’Europa queda reflectida en la nominació dels quintet ideal del torneig. Dos dels cinc jugadors triats, Juan Carlos Navarro i Pau Gasol, han estat formats al planter del Barça. I l’MVP ha estat ‘La Bomba’.

Poc van poder fer jugadors de la talla de Tony Parker, un campió de l’NBA amb San Antonio Spurs, davant el reguitzell de jugades que va oferir ‘la Bomba’ Navarro. L’MVP d’aquest Eurobasket va acabar el torneig amb una nova excel·lent actuació (27 punts), però és que abans ja s’havia sortit als quarts de final (26 punts) i a les semifinals (35 punts).

18.7 punts de mitjana

La mitjana de punts de l’escorta de Sant Feliu ha estat de 18.7, però on ha destacat més ha estat en els tres darrers partits. Als quarts de final, Navarro va acabar amb 26 punts 11/16 en tirs (4/8 en triples).

A les ‘semis’, el ‘7’ d’Espanya va acabar amb uns increïbles 35 punts (13/23 en tirs, 5/9 de tres). A més, va capturar 4 rebots, una xifra molt destacada per ell. La dada més rellevant d’aquest partit, però, és que va anotar 19 dels 35 punts en un sol període, el tercer.

Ja a la final, Navarro va signar 27 punts i 5 assistències.

Un palmarès individual impressionant

MVP Eurobasket (2011)
MVP Final ACB (2011)
MVP de la Final a Quatre de l’Eurolliga (2010)
MVP Supercopa ACB (2010)
MVP de l’Eurolliga (2009)
MVP Final ACB (2009)
MVP Supercopa ACB(2009)
MVP de l’ACB (2006)
MVP Mundial Junior (1999)

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();