fcb.portal.reset.password

Rosell, Navarro i Bladé, després de signar el nou contracte / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Blaugrana etern. Juan Carlos Navarro, que demà farà 14 anys que va debutar amb el primer equip del FC Barcelona, seguirà de blaugrana per sempre més. "És una renovació de per vida", ha apuntat el president Sandro Rosell, que també ha deixat oberta la porta del Barça al jugador català després de la seva retirada. "Ara no m'ho plantejo, però quan arribi el dia de la retirada no hi haurà cap problema amb el Barça", ha confirmat Navarro.

"Mai m'hauria imaginat que em podria retirar aquí", ha explicat el capità del Barça Regal, fent referència a quan va entrar al bàsquet base del Club. "Sóc molt feliç de ser membre d'aquesta família i de ser capità d'aquest equip. El Barça és la meva família, casa meva. El Barça m'ho ha donat tot. Tinc moltes ganes d'ajudar l'equip i d'aconseguir molts més títols. Vull seguir aquí fins al final", ha comentat l''11' del Barça, un dorsal que també formarà part de la història de la secció. De fet, Sandro Rosell ha avançat que la samarreta del jugador de Sant Feliu penjarà del Palau quan es retiri. El president ha fet aquesta afirmació en presència dels quatre jugadors, asseguts en primera fila de la sala de premsa, que ja tenen els seus dorsals al santuari culer (Epi, Jiménez, Solozabal i Dueñas).

Vol més títols

Navarro, de 31 anys, manté encara intacta la seva ambició. "Em trobo en el millor moment de la meva carrera. Tinc ganes, vull seguir millorant i guanyant més títols", ha recordat, poc abans d'agrair el suport dels seus companys, la majoria presents a la sala, on també hi havia nombrosos jugadors dels equips inferiors, el tècnic Xavi Pascual, el directiu Joan Bladé i moltes persones relacionades amb la secció. Aquesta vinculació amb els valors del barcelonisme és una de les coses que més ha destacat Sandro Rosell: "Representa exactament el que volem dels nostres jugadors. Comencen a la casa, viuen a la casa i es retiren a la casa".

Esforç econòmic del jugador

En aquest sentit, el president, que ha explicat que el jugador ha fet un esforç econòmic per seguir al Club, ha comentat que Navarro representa les tres 'f' que s'han d'exigir als jugadors del Barça: feina, felicitat i fidelitat.

Per la seva banda, Joan Creus, secretari tècnic del Barça, ha explicat que la Bomba, que encara tenia un any i mig de contracte, n'ha signat un de nou fins al 2015. "A partir d'aleshores, tenim un acord basat en la confiança i el seu grau de compromís, que si s'escau s'anirà ampliant", ha detallat.

Els Gasol, Ricky Rubio i el locaut

Durant la presentació de l'acord, els periodistes han preguntat a Sandro Rosell sobre la possibilitat que els germans Pau i Marc Gasol i Ricky Rubio puguin incorporar-se al Barça si definitivament se suspèn la competició de l'NBA aquesta temporada. "No podem especular. No ho sabem. Quan succeeixi, ho posarem sobre la taula", ha dit. Amb tot, ha deixat clar que els tres jugadors "són dels nostres". El president ha puntualitzat que el Club no té "múscul financer" per fer front als seus actuals salaris, "però això no vol dir que no es puguin trobar solucions imaginatives, com, per exemple, trobar un patrocinador".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();