fcb.portal.reset.password

Navarro, Sada i Vázquez, els capitans del Barça Regal (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Producte 100% blaugrana. Format a la casa, català i jugador franquícia de l'equip. Juan Carlos Navarro és el nou capità del Barça Regal. L'escorta de Sant Feliu, que la temporada passada exercia de segon, pren el relleu de Roger Grimau. Navarro és el màxim representant dels jugadors dins i fora del vestidor.

L'elecció dels capitans la fan els mateixos jugadors. I Juanqui ha estat l'elecció. Des que va debutar en el primer equip blaugrana el 23 de novembre de 1997 (amb 17 anys) fins ara, la Bomba ha trencat registres. Per talent, qualitat i habilitat, la redempció a la seva figura és inqüestionable.

Els jugadors també han decidit que el segon de bord sigui Víctor Sada. Per anys a l'equip, per haver mamat barcelonisme des de petit, per haver demostrat que amb esforç s'arriba al màxim i per ser un dels pilars bàsics en què s'ha de sustentar el Barça Regal, el base tenia tots els números a favor.

Fran Vázquez ha estat designat com a tercer capità. El gallec, que comença la seva sisena temporada en l'equip blaugrana, ja ha exercit com a capità durant la pretemporada.

També capità de la selecció espanyola

Navarro també ha estat el capità de la selecció espanyola. Com a un dels jugadors més veterans del combinat, Juan Carlos ja ha demostrat que té capacitat de lideratge dins de la pista i també fora. Gestos tant blaugranes com el de cedir el trofeu de campió de l'Europeu a Felipe Reyes demostren el carisma de Navarro.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();