fcb.portal.reset.password

Navarro és un col·leccionista de trofeus (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

I és que Navarro és molt bo. No només perquè és un fora de sèrie de l'esport de la cistella, no només perquè els seu caràcter introvertit i senzill el fas més gran encara, tampoc perquè tingui aquell do màgic que només tenen uns pocs elegits, sinó perquè sempre hi és. L'escorta i ara capità del Barça Regal té un valor afegit que pocs jugadors, estrelles incloses d'altres esports, no tenen: mai s'amaga. Tindrà un millor o un pitjor partit, estarà més o menys encertat, però l''11' del FC Barcelona sempre hi és. Ho va demostrar a la semifinal davant del Reial Madrid, amb un darrer quart clau –10 punts–, i en la final, com no podia ser d'una altra manera, també va ser el més destacat.

Col·leccionista d'MVP

Juan Carlos Navarro va sumar el seu tercer MVP en una Supercopa de manera consecutiva. En el Barça-Reial Madrid de l'any 2009, va anotar 22 punts i va ser considerat el jugador més valuós del torneig disputat a les Canàries.

El segon títol el va aconseguir la temporada passada a Vitòria. A les semifinals davant el Reial Madrid, La Bomba va fer 6 punts, però a la gran final contra el València Bàsquet va ser el jugador més destacat arribant als 22 punts.

Aquest any, a Bilbao, malgrat que va tenir un primer partit davant del Reial Madrid més 'fluix', va sobresortir en el darrer període anotant 10 punts claus, i, a la final, va arribar fins als 24...queda tot dit.

Cinquena Supercopa per a Mickeal

L'altre jugador que també segueix fent història és Pete Mickeal. El nord-americà va sumar a Bilbao la seva cinquena Supercopa consecutiva, la tercera amb el FC Barcelona. Les dues anteriors les va aconseguir a les files de l'equip amb el qual es va afrontar ahir, el Baskònia o Caja Laboral.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();