fcb.portal.reset.password

Juan Carlos Navarro, a Istanbul / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB.

Bones sensacions per a Juan Carlos Navarro i Boniface Ndong de cara a estar presents aquesta nit en el debut de la Final a Quatre de l’Eurolliga d’Istanbul davant l’Olympiacos (20 hores). Tot i que els dos jugadors es van exercitar dijous a un ritme més baix, van reconèixer, un cop finalitzat l’entrenament, que es troben molt millor i que tenen opcions d’estar al costat de l’equip aquest vespre.

Navarro: “A la pista s’oblida tot”

Juan Carlos Navarro, que s’ha ressentit de la fasciïtis plantar, afirma trobar-se millor de les molèsties i, davant de tot plegat, és “optimista”. El jugador explica que ha fet “quasi tot l’entrenament” i que s’ha trobat “molt més còmode i això és positiu”. A més, tot i que lamenta haver recaigut en un moment decisiu de la temporada, ho té clar: “Quan entri a la pista s’oblida tot. No hi ha excuses”.

Per la seva banda, Boniface Ndong apunta trobar-se menys cansat que els últims dies després de patir un virus intestinal . “Em vaig recuperant de mica en mica. He perdut pes i em trobo una mica més lleuger, però ara he d’intentar menjar i segur que em trobaré millor”. Com Navarro, Ndong tampoc es vol perdre la cita europea i té clar que s’ha de “motivar i trobar l’energia de qualsevol lloc” per poder ajudar l’equip.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();