fcb.portal.reset.password

Navarro, en el moment del lliurament de la seva samarreta / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El que es va viure aquest diumenge al Palau Blaugrana va ser un partit especial per a tots aquells socis i aficionats que van estar a les grades donant suport a l'equip. I és que tots ells tenien la possibilitat d'endur-se cap a casa una samarreta del jugador del conjunt dirigit per Xavi Pascual que escollissin. Per aconseguir-la, l'atzar era l'element clau. L'afortunat va ser un nen, l'Arnau Bellapart.

Qüestió d'atzar

Durant el transcurs d'un temps mort del partit corresponent a la dissetena jornada de la Lliga Endesa entre el FC Barcelona Regal i el CAI Saragossa, es va procedir al llançament d'unes 300 tovalloles premsades cap al públic del Palau Blaugrana. Només una d'elles tenia aquest premi tant desitjat.

L'afortunat va ser un nen de nou anys, l'Arnau Bellapart, que, un cop finalitzat el partit –amb victòria del conjunt barcelonista per 71-68-, va expressar en veu alta el seu desig que fos Juan Carlos Navarro el jugador que li lliurés la seva samarreta. I dit i fet. Just després del xiulet final, aquest amant del bàsquet blaugrana va rebre la samarreta oficial del Barça Regal de mans del seu capità, amb la qual havia anotat 17 punts, signada. Una imatge simpàtica, la d'aquest nen, que es va quedar literalment sense paraules davant la presència del seu ídol. Això és el que passa al Palau, sorpreses per a tots que fan que cada partit sigui diferent.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();