fcb.portal.reset.password

Navarro ha tornat a brillar (Foto: Arxiu - FIBA Europe)

No ha estat una semifinal fàcil. Macedònia ha demostrat que no ha arribat tan lluny per casualitat. El bon campionat que ha fet –eliminant l'amfitriona, Lituània, entre altres gestes– s'ha fet palès en un partit lluitat des del primer minut, fins que Navarro s'ha posat l'equip a l'esquena. L'escorta del Barça Regal ha brillat un altre cop: 35 punts del de Sant Feliu que han trencat el partit, malgrat que els macedonis, ben conduïts per Bob McCalebb (25 punts), no s'han arronsat.

La figura de Navarro ha estat incommensurable. El blaugrana s'ha quedat a només un punt del seu rècord absolut. A l'Eurobasket del 2005, contra Croàcia, va fer 36 punts.

La selecció espanyola jugarà la final de l'Eurobasket contra el guanyador del França-Rússia. Això serà diumenge 18 de setembre a les vuit del vespre, hora catalana.

Però, a més de poder disputar la final, hi ha un altre premi afegit, com és el fet d'estar classificats per disputar els Jocs Olímpics de Londres. Aquests seran els quarts Jocs per a Juan Carlos Navarro, que iguala la participació de Juan Antonio San Epifanio.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();