fcb.portal.reset.password

Navarro, després de la final, al vestidor del Barça Regal / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Pocs rècords se li resisteixen al capità del Barça Regal. Juan Carlos Navarro ha tancat la seva desena participació en una final de la Lliga Endesa amb el seu setè títol en un magnífic palmarès. Una Lliga que el converteix en el jugador més llorejat del període ACB, empatat amb Andrés Jiménez i Ferran Martínez. “Estic molt content per aquest setè títol. És més especial per l’any tan complicat que he passat”, assegurava l’’11’ blaugrana després de la final contra el Reial Madrid. No ha estat un any fàcil per a Navarro, amb molèsties constants a la fàscia plantar, però la victòria el deixa amb un bon regust de boca: “Aquest Barça està fent història i els resultats així ho demostren”.

Navarro, que ha participat en 10 de les 22 finals de l’ACB que ha disputat fins ara el Barça Regal, ha guanyat les Lligues de les temporades 1998/99, 2000/01, 2002/03, 2003/04, 2008/09, 2010/11 i 2011/12.

La primera de Rabaseda, Wallace i Eidson

Lluny encara de les set Lligues de Navarro, tres integrants de la plantilla del Barça Regal poden presumir de la seva primera Lliga Endesa. És el cas de Xavi Rabaseda, CJ Wallace i Chuck Eidson. Tres jugadors que van viure de manera especial la consecució d’aquest títol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();