fcb.portal.reset.password

Les aspirants a Dream Cheers en el càsting d'ahir. Foto: Àlec Caparrós-FCB

El gimnàs Virgin del complex Heron City va acollir ahir un multitudinari càsting per buscar noves ‘cheerleaders’ del Barça. Un total de 150 noies van realitzar diferents proves de coreografia, improvisació o gimnàstica durant tot el dia, passant diferents eliminatòries fins arribar a la final. L’equip Dream Cheers, liderat per Eva Martínez, ha organitzat aquest càsting amb l’objectiu de renovar i ampliar l’equip d’animació: “El nivell d’aquest càsting és alt, i estem contents ja que podrem fer una bona tria per les noves incorporacions”. La coordinadora de l’equip també destacava que, respecte a l’edició anterior, la del 2009, l’edat de les noies és més gran i que moltes d’elles són ballarines professionals.

Nois ballant al Palau, la novetat

La gran novetat del càsting va ser, sens dubte, el càsting masculí de ballarins, ja que la idea de Dream Cheers és la d’incorporar balls de nois en actuacions puntuals al Palau. Acrobàcies, elasticitat i molta energia era el que desprenien una desena de nois que s’hi van presentar i que alguns d’ells els podrem veure properament al Palau Blaugrana. Eva Martínez es mostrava molt contenta amb aquesta nova iniciativa: “Ens agrada variar i creiem que ha arribat el moment d’incorporar la figura masculina al Palau. Serà un canvi positiu per a tothom”.

Ballant amb només 13 anys

Una de les finalistes del càsting va ser la Paula Martínez, de només 13 anys, que amb la seva joventut i flexibilitat va impressionar el jurat. Martínez va declarar que el seu somni seria formar part de les Dream Cheers.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();