fcb.portal.reset.password

Huertas té ganes de fer-ho bé (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

"M'he sentit molt bé, molt a gust. Potser encara em manca una mica de ritme, conèixer una mica millor els sistemes i els companys. Ara tenim uns quants partits més abans que comenci la Lliga i espero anar de menys a més". Així s'expressava el nou base del Barça Regal en acabar el partit a Tarragona, contra el CBT . Era el debut de Marcelinho Huertas de blaugrana. Evidentment, en partit amistós.

El base brasiler va aterrar a Barcelona divendres, després de disputar el preolímpic amb la seva selecció i classificar la canarinha per Londres 2012. Un cap de setmana intens d'entrenaments i dilluns al vespre salt inicial i un més que correcte partit. A Marcelinho se'l va veure actiu, dialogant, atent a la banqueta i predisposat a ajudar. El seu compte particular va acabar amb quatre punts però molts més detalls que van col•laborar en la victòria contra els tarragonins (la quarta del Barça Regal en quatre partits).

"El partit ha estat bo. Hem pitjat l'accelerador des del principi. Tothom ha jugat, fins i tot els joves que han tingut força minuts i de qualitat", valorava el 9 blaugrana

La pròxima prova en pista, la Lliga Catalana

El pròxim partit del Barça Regal ja serà diumenge. La semifinal de la Lliga Catalana serà l'estrena oficial de l'equip, un cop han tornat tots els internacionals. El partit entre els blaugranes i el Lleida té lloc diumenge, 25 de setembre, a les 17 h al pavelló Nou Congost de Manresa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();