fcb.portal.reset.password

Marcelinho, davant el Montepaschi de Siena / FOTO: ARXIU FCB

Ha arribat aquesta temporada, i només li han fet falta quatre jornades a l'Eurolliga per erigir-se en una peça clau del Barça Regal. I és que Marcelinho Huertas ha demostrat des del primer moment que s'entén a les mil meravelles amb els seus companys. De fet, amb la seva mestria per repartir joc, és un dels principals responsables que la simfonia del conjunt dirigit per Xavi Pascual soni a la perfecció a Europa. "Per a un base fer assistències és una gran satisfacció, i per la meva manera de jugar és quelcom que m'agrada molt", afirma.

Però si un fet deixa palès Marcelinho a mesura que transcorren les jornades és la seva predilecció per fer jugar els seus companys, als quals aconsegueix fer millors encara. De fet, la seva connexió i bona entesa amb Fran Vázquez no ha deixat ningú indiferent. Es podria dir que fer una assistència li produeix més plaer que anotar. I n'és tot un especialista, tal com demostren les seves estadístiques individuals. A dia d'avui, el jugador del Barça Regal ocupa la primera posició del rànquing individual en l'apartat d'assistències.

El mèrit, de tot el grup

Al llarg de les quatre jornades que han transcorregut de l'Eurolliga, suma un total de 30 assistències, la qual cosa suposa una mitjana de 7,5 per partit. El segueixen en la classificació els jugadors del Sluc Nancy Nicolas Batum i John Linehan, amb una mitjana de 6,5 i 6,25, respectivament. En aquest sentit, Marcelinho es resta mèrit individual per atribuir-lo a la resta d'integrants de la plantilla: "Si sóc líder en aquest apartat, és gràcies  al fet que dec moltes coses als meus companys, perquè significa que ells estan encistellant molt també".

Quatre jornades i quatre victòries. Aquest és el balanç del FC Barcelona Regal a la màxima competició europea. Un balanç, aquest, en el qual el base brasiler ha contribuït molt positivament. La connexió que demostra partit rere partit amb els seus companys és perfecta, i l'equip se'n beneficia, tal com demostra el fet que es tracta del conjunt que més punts anota al Vell Continent, amb una mitjana de 89,7 per partit. A més de connectar bé amb els seus companys, Marcelinho assumeix la responsabilitat quan se'l demana.

Amb vista a tot el camí que queda per recórrer, començant pel matx que es jugarà aquest dijous a Istanbul –on es retrobarà amb Lakovic-, Marcelinho expressa en veu alta el seu desig de "poder seguir així. Jo fent moltes assistències i que els meus companys puguin seguir encistellant per poder continuar fent bons partits".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();