fcb.portal.reset.password

Joan Creus i Joan Bladé flanquejant Marcelinho Huertas (Foto: Àlex Caparrós-FCB)

El base brasiler del FC Barcelona Regal ha estat presentat aquest dimecres a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou. Huertas ha deixat clar que arriba al Barça "perdent calers però en busca de la felicitat" i que "es deixarà la pell".

El fitxatge estrella de l'equip de Xavi Pascual per a la temporada 2011/12, Marcelinho Huertas, ha assegurat que "és un privilegi i un somni jugar a un equip com el Barça Regal" i que "malgrat deixar de guanyar diners perquè tenia altres propostes he preferit venir aquí en busca de la felicitat". En aquest sentit, el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, ha destacat que, com en els casos d'Eidson i Wallace, "el grau de compromís i implicació han estat claus per dur a terme aquest fitxatge". Finalment, Joan Creus ha mostrat la seva seguretat en què "Marcelinho ocuparà el buit que han deixat al vestidor del Palau els grans jugador que van marxar al final de la temporada anterior."

La felicitat per damunt dels diners

Huertas ha destacat que sempre tenia molt clar que la proposta més atractiva per als seus interessos era la del Barça Regal, malgrat tenir d'altres més interessants a nivell econòmic: "El meu desig sempre ha estat el de vestir aquesta samarreta. En el meu cas he deixat de guanyar diners en busca de la felicitat. Soc un privilegiat. És un somni."

El brasiler també ha explicat que el fet de tenir jugador de tanta categoria al seu costat "em facilitarà les coses" i que "millorarà el meu joc, sempre pensant en el be de l'equip." L'exjugador del Caja Laboral ha afirmat amb rotunditat "Em deixaré la pell, ho tinc molt clar. El passat ja és història. Sempre tindré respecte pels equips on he jugat però ara el meu lloc és el Barça Regal."

Bladé destaca el seu compromís

El directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé, ha incidit també en un aspecte molt important, el compromís del jugador: "Vull destacar el gran esforç que ha fet el jugador per venir al Club. L'ha prioritzat  per davant d'altres projectes potser més interessants econòmicament. És una mostra més de la implicació i compromís que fins i tot es va traduir en una reducció del seu salari."

Bladé ha explicat també les condicions del traspàs acordades amb el seu anterior club, el Caja Laboral. El muntant total de l'operació va ser de 2.100.000 euros.

Creus el defineix

Pel que fa al Secretari Tècnic del Barça Regal, Joan Creus, ha destacat les virtuts del que ha estat designat com el millor base de l'ACB la temporada anterior: "Es tracta d'un jugador contrastat amb experiència. Porta set anys al bàsquet europeu i coneix perfectament la Lliga ACB i l'Eurolliga. És un base pur amb les bones característiques que tenen aquest jugadors. Implicat en fer jugar l'equip i que té uns valors que ena agraden a tots i que lliguen molt bé amb la nostra filosofia. Necessitàvem un base des de finals de la temporada passada i al final hem pogut aconseguir aquest gran fitxatge. Estem molt orgullosos."

Creus, a més, també ha admès que Marcelinho omplirà el buit deixat pels grans jugadors que ens van deixar a finals de la passada temporada: "Hem tingut baixes importants a nivell de vestidor, pel pes que representaven, i penso que Marcelinho ocuparà amb tota seguretat el lloc deixat per aquests grans jugadors."

Sense pressió per suplir un amic com Ricky

Marcelinho ha confessat que no sent cap mena de pressió per substituir "un amic" com és Ricky Rubio: "Sempre he tingut una gran relació amb ell. Quan vaig arribar a la Penya ell tenia 13 anys i ja impressionava. Li desitjo el millor. El dia que vaig fitxar em felicitar i em va desitjar molt fort. Pel que fa a la pressió, no en sento cap. Si he arribat aquí és perquè tinc els meus mèrits i la meva qualitat. Ja em va passar el mateix a Vitoria quan vaig arribar a suplir Priggioni. No sento la pressió. Soc Marcelinho i jugo a la meva manera."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();