fcb.portal.reset.password

L’Illa Diagonal es tenyeix de blaugrana / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

La presència de jugadors històrics de la secció de bàsquet del FC Barcelona, com Nacho Solozábal i Quique Andreu, és només un dels al·licients per apropar-se aquesta setmana a l’Illa Diagonal i gaudir de les activitats i tallers relacionats amb el bàsquet, el futbol sala, l’handbol i l’hoquei patins. El punt de trobada és una pista de bàsquet ubicada al mig del centre comercial. Allà tothom pot demostrar les seves habilitats, participar en jocs i concursos i guanyar diversos premis.

Aquest dimecres a la tarda, les 'cheerleaders' del Barça Regal han ofert diverses exhibicions de ball i han convidat els assistents a unir-se a elles. Després ha estat el torn de Nacho Solozábal i Quique Andreu, dos exjugadors il·lustres que han respost a les preguntes dels més petits i han gaudit de l’exposició sobre el recorregut que han viscut les quatre seccions professionals del FC Barcelona al llarg de la història.

No seran els únics, fins aquest dissabte 28 d’abril se succeiran les aparicions d’altres exjugadors, els equips base del Club, les 'cheerleaders' o la demostració de bàsquet en cadira de rodes a càrrec dels jugadors del FCB Unes Sant Feliu. I, qui sap, potser de cara a divendres hi ha alguna visita encara més sorprenent.

Un regal assegurat

Els consumidors del centre comercial, tan sols amb l’entrega d’un tiquet de compra mínima de 5 euros, tindran un regal assegurat després de tirar una ruleta. L’horari de les activitats és fins divendres, de 17 a 21 hores, i dissabte d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();