fcb.portal.reset.password

El Barça Regal, a l'Illa Diagonal

El centre comercial Illa Diagonal durà a terme diferents tallers relacionats amb el bàsquet, el futbol sala, l’handbol i l’hoquei patins des del 24 fins al 28 d’abril. L’activitat comptarà amb la presència de jugadors veterans, balls de les ‘cheerleaders’, exhibicions dels equips formatius i demostracions de bàsquet en cadira de rodes a càrrec dels jugadors del FCB Unes Sant Feliu, entre d’altres. Al recinte, fins i tot, es muntarà una pista de bàsquet per fer diferents concursos en relació amb aquest esport, com ara la cistella cega o la cistella impossible. Els participants en l’activitat podran obtenir diversos regals, des d’una assegurança Regal fins a marxandatge del Club, així com descomptes i promocions per a alguns partits de les seccions no professionals.

Exposicions i tallers per gaudir

Al llarg dels quatre dies es duran a terme alguns tallers, entre els quals n'hi haurà un de ball amb les ‘cheerleaders’ del Club. També es podrà visitar una exposició sobre el recorregut que han viscut les quatre seccions professionals del FC Barcelona al llarg de la història i obtenir tot tipus d’informació sobre aquests equips.

Els consumidors del centre comercial, tan sols amb l’entrega d’un tiquet de compra mínima de 5 euros, tindran un regal assegurat després de tirar una ruleta. En el punt d’informació es podrà recollir un díptic on constaran les activitats que es faran durant els cinc dies així com informació sobre les seccions del Club. L’horari serà de dimarts a divendres de 17 a 21 hores i dissabte d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();