fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

L'entrenador del Barça Regal, Xavi Pascual, ha parlat aquest dimecres abans que l'equip volés cap a Polònia per jugar el proper enfrontament d'Eurolliga. Després dels últims partits, Pascual ha valorat el caràcter de l'equip: "Crec que tenim més capacitat de decisió en els moments importants, però no només per guanyar en finals ajustats, sinó en altres situacions". El tècnic ha assegurat que la victòria treballada a la Lliga Endesa davant el Bluesens Monbus és "satisfactòria": "Hi havia un ambient extraordinari i l'equip local va jugar un dels seus millors partits de la temporada amb un alt percentatge de triples, però vam ser capaços d'enganxar-nos i endur-nos la victòria".

A Polònia sense Navarro

Juan Carlos Navarro no ha viatjat amb l'equip per culpa d'una fasciïtis plantar i no jugarà davant l'Asseco Prokom. L'entrenador del Barça Regal ha lamentat la seva baixa, tot i que prefereix que Navarro descansi: "És un jugador importantíssim per a nosaltres, però amb les molèsties que té hem d'esperar l'evolució i no arriscar més del compte."

Amb la classificació al sac, els blaugranes es poden permetre el 'luxe' de prescindir de la seva estrella. El descans de l'11 del Barça Regal és més important que voler fer-lo jugar i que la lesió empitjori: "Tot i que el Prokom no ha aconseguit encara cap victòria, ha estat a punt de guanyar en moltes ocasions. És un equip molt dur, amb un gran esperit de competitivitat i agressivitat en el joc, fet que ja van demostrar al Palau. Estan apurant les seves opcions per entrar al Top 16 i, per tant, crec que no serà gens fàcil."

Valoració de la tornada de l'NBA

Finalment, el tècnic blaugrana ha comentat la fi del locaut de l'NBA, que havia acostat grans jugadors de la competició nord-americana a molts clubs europeus. "Els equips hauran d'omplir aquest forats amb d'altres jugadors i veurem quins seran més hàbils en aquest sentit". L'Eurolliga també en sortirà afectada, ja que alguns equips han afrontat la primera volta amb jugadors provinents dels Estats Units: "Veurem com afecta a aquests clubs i si acaben perjudicats", ha dit l'entrenador.

Ndong, també parla del locaut

El pivot blaugrana veu l’Asseco Prokomom com el rival “més dur” del grup d’Eurolliga i creu que serà un partit “difícil”. Ndong també ha valorat positivament la fi del locaut: “Trobava a faltar els partits de l’NBA i, a més, hi havia molt caos amb el moviment de jugadors.”

El blaugrana creu que l’actitud que ha mantingut el Club davant el tancament patronal ha estat “bona” i “lògica”. “Estàvem jugant bé i comprar un jugador sempre afecta la plantilla i no sempre és garantia de resultats”, ha dit. Tot i així, Ndong creu que els germans Gasol haurien millorat l’equip i ha explicat que ha après molt entrenant al seu costat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();