fcb.portal.reset.password

Trofeu de la Supercopa / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Des que es va tornar a instaurar la Supercopa en l'actual format, només s'han disputat vuit edicions. I quatre títols són blaugranes. Els altres quatre, del rival d'avui, el Caja Laboral, que no ha pogut liderar el rànquing i empata amb el Barça.

D'altra banda, aquest trofeu és el segon consecutiu que guanyen els homes de Pascual a Miribilla. Després de celebrar l'ACB al mes de juny, ara ho fan amb la Supercopa en un escenari propici per a les alegries culers.

La primera de Marcelinho, Eidson, Wallace i Rabaseda

Hi ha jugadors, com Navarro, que poden presumir d'haver aixecat els quatre títols de Supercopa amb el Barça, i, en el cas de La Bomba, a més, amb dos MVP, i de manera consecutiva. També es troba en el grup de privilegiats Pete Mickeal. L'aler de Rock Island ja suma cinc Supercopes (dos amb el Baskònia i tres amb el Barça).

D'altres jugadors acaben d'inaugurar el seu palmarès. Aquest és el cas de les quatre incorporacions d'aquesta temporada. Marcelinho Huertas, Chuck Eidson, CJ Wallace i Xavi Rabaseda s'estrenen amb la seva primera Supercopa. I pel que fa a Eidson, Wallace i Rabaseda, debutants en aquesta competició, ja  han obtingut el resultat immediat. Huertas, per la seva banda, que l'havia disputat amb el Caja Laboral, no havia pogut celebrar el títol fins ara.

Després de guanyar la Lliga Catalana, doncs, i havent aconseguit ara la Supercopa, el palmarès blaugrana ja comença a tenir pes.

El rànquing

2004/05 FCB
2005/06 Baskònia
2006/07 Baskònia
2007/08 Baskònia
2008/09 Baskònia
2009/10 FCB
2010/11 FCB
2011/12 FCB

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();