fcb.portal.reset.password

Navarro xerrant amb un àrbitre en el partit jugat davant el Montepaschi Siena (Foto: arxiu-FCB)

L'Eurolliga presenta un nou sistema de competició de cara a la propera temporada. El nou format comptarà amb cinc fases: la fase classificatòria de la Turkish Airlines Euroleague, la temporada regular de la Turkish Airlines Euroleague, el Top 16 de la Turkish Airlines Euroleague i la Final a Quatre Turkish Airlines Euroleague. El sistema de competició comptarà, a més, amb noves modificacions en dues de les fases i en un canvi dels dies en què es jugaran els partits al llarg de tota la temporada.

Els canvis principals

La primera modificació la trobem en la ronda classificatòria. Vuit equips, en lloc de 16, jugaran en un format de torneig per guanyar-se una plaça per a a la fase regular de la Turkish Airlines Euroleague.

La segona gran modificació la trobem al Top 16, dividint els millors equips procedents de la fase regular en dos grups (E i F). Amb aquest canvi, el sorteig del Top 16 serà eliminat. Els dos nous grups del Top 16 estaran formats a partir de la classificació de la fase regular, de la manera següent:

Grup E- A1, B2, C3, D4, C1, D2, A3, B4
Grup F- B1, C2, D3, A4, D1, A2, B3, C4

El canvi principal al Top 16 afecta en el nombre de partits que es jugaran, que passarà de sis a catorze. Els quatre primers equips de cada grup passaran al play-off, que es continuaran jugant al millor de cinc partits, i els guanyadors es classificaran per a la Final a Quatre de la Turkish Airlines Euroleague.

Canvi dels dies en què es jugaran els partits

A més d'aquestes modificacions, també hi haurà canvis en els dies en què es jugarà la competició. A partir de la propera temporada es jugarà en dijous i divendres.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();