fcb.portal.reset.password

Navarro firma autògrafs a la seu d'Endesa, on s'ha fet la presentació (Foto: ACB Media)

L'acte oficial ha tingut lloc aquest migdia a la seu d'Endesa a Madrid. La Lliga Endesa connecta amb les estrelles una temporada més, i algunes de les més destacades que hi han assistit han estat Juan Carlos Navarro, MVP de la temporada passada, i Xavi Pascual, millor entrenador del campionat 2010/11, i tots dos membres del vigent campió de la Lliga, el Barça Regal.

Disset equips més intentaran batre els blaugrana, 17 conjunts que s'han reforçat per començar la competició. Cal destacar, a més, la presència de 50 internacionals i de set campions d'Europa.

"Nosaltres tenim un gran equip, ens hem reforçat bé, però els altres equips també ho han fet. Caldrà lluitar des del principi, perquè la Lliga és molt llarga. Mantenim un bloc amb experiència, però això és esport i no sempre es pot estar a dalt. Cal aprendre de tot", assegura Juan Carlos Navarro, que, evidentment, té il·lusió per revalidar els èxits de les últimes temporades: "El repte de cada any és seguir demostrant que estem entre els millors d'Europa, aquest és el repte de cada any i seguir tenint fam per guanyar. Això és el que ens ha fet grans aquest any".

Primera jornada a Múrcia

El Barça Regal començarà la Lliga Endesa amb el desplaçament cap a Múrcia. Els de Xavi Pascual jugaran diumenge 9 d'octubre, a les 12.30 h, contra l'UCAM Múrcia, que ha tornat a la màxima categoria del bàsquet espanyol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();