fcb.portal.reset.password

FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Els entrenaments del Barça Regal són en família. Fins que s'incorporin els internacionals, els jugadors del segon equip i del júnior completen el grup de treball. Amb els nois també hi ha el seu entrenador. Xavi Pascual i el cos tècnic blaugrana compten amb la col·laboració de Borja Comenge durant aquestes primeres setmanes. L'entrenador del filial supervisa els entrenaments que dirigeixen els tècnics del primer equip.

L'objectiu és molt clar: mantenir una línia regular des de la base fins a l'equip professional. És l'ADN Barça, una filosofia que desplega el bàsquet, com també el futbol. Amb l'èxode d'internacionals, aquests dies hem vist Eusebio Sacristán en els entrenaments del primer equip, juntament amb Tito Vilanova, que dirigia les sessions, ja que els jugadors del primer equip i els del B han format un sol grup.

Pascual va ser coordinador dels equips inferiors del FC Barcelona quan va arribar al Club fa una dècada. Ell, possiblement millor que ningú, sap i entén per què val la pena que els entrenadors de la base mantinguin el mateix model. A més, és un estil de joc atractiu i al qual s'ha rendit tot el bàsquet europeu.

En totes les seccions

L'hoquei patins, que acaba de començar la pretemporada, també assimila aquesta filosofia. L'entrenador del Barça Sorli Discau, Gaby Cairo, compta amb Àlex Segura, l'entrenador del segon equip, i els altres tècnics de la secció en aquestes primeres setmanes, ja que els jugadors del filial, júniors i juvenils completen el grup de treball.

A l'handbol i el futbol sala es repeteix la imatge. Toni Gerona treballa estretament amb Xavi Pascual. I Marc Carmona pren nota de les referències d'Andreu Plaza.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();