fcb.portal.reset.password

Perovic ha treballat fort per quan l'han necessitat (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

La continuïtat de joc en un jugador professional és la clau del rendiment. Però també ho és tenir una bona mentalitat. Kosta Perovic ha demostrat que en actitud molt pocs el poden guanyar.

"M'he sentit molt bé perquè tinc ganes de jugar i de guanyar. Estic amb l'equip un altre cop. Ha estat una victòria important per a nosaltres i també per a mi". Amb aquestes paraules Perovic valorava la seva estrena en competició oficial dijous de la setmana passada a Ljubljana. A l'Eurolliga, Xavi Pascual pot comptar amb tots els seus jugadors (els 12) sense cap mena de problema. A la Lliga Endesa, el fet que només es puguin seleccionar un nombre màxim de jugadors fa que el Barça Regal només n'hi pugui inscriure 11, ja que només hi ha quatre jugadors que ocupen plaça d'internacional amb Espanya.

Seguint aquesta regla, doncs, Xavi Pascual ha hagut de descartar un jugador. I, fins ara, ha estat Kosta Perovic. "M'ho prenc bé. Que estigui descartat no significa res, perquè tothom va rotant. S'ha de ser positiu i estar preparat per al teu moment", responia el jugador blaugrana a les preguntes dels periodistes. A la pista la seva resposta ha estat més contundent.

A Ljubljana, contra l'Olimpija, Perovic va sortir de titular i va acabar amb 6 punts i nou rebots. Contra el Bilbao, en la seva estrena a la Lliga Endesa, el serbi va sumar 12 punts i cinc rebots.

"Ha fet un bon partit. És un jugador que s'ha preparat molt bé per quan li toqués. A Ljubljana, al principi, li va costar, és normal, però avui ha estat més còmode, i ha jugat bé tant en defensa com en atac i en el rebot", valorava el seu entrenador, conscient de la dificultat afegida que suposava per a Perovic debutar al Palau aquesta temporada.

Fer les coses amb criteri

Que un jugador participi en un partit més o menys minuts, que jugui o que no jugui, no és gratuït. Xavi Pascual va explicar aquest raonament: "No fem les coses per repartir minuts i prou. Volem ser conseqüents amb els que s'ho guanyen als entrenaments, però no és només un premi per als que s'ho mereixen. Hi ha unes rotacions, una programació tàctica dels partits, depenent de les característiques del rival..."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();