fcb.portal.reset.password

Julbe, al costat de Pascual, donant instruccions en l'amistós jugat a Sabadell davant l'Assignia Manresa (Foto: arxiu FCB)

El Barça Regal segueix amb el seu treball de pretemporada.  El balanç fins ara, pel que fa a càrrega de treball i partits és immillorable, segons explica el segon entrenador Agustí Julbe. Els nous s’estan adaptant bé i, a més “no hi ha hagut lesions”

 

L’equip que entrena Xavi Pascual va començar a treballar el passat 24 d’agost. Des d’aleshores el treball s’ha repartit entre Barcelona i Encamp, on els barcelonistes hi van fer una estada de sis dies.

 

Enmig hi ha hagut tres partits de pretemporada davant l’Assignia Manresa (86-75), la Universitat d’Stanford (85-70) i el Kimkhi rus (81-64). Els tres partits s’han saldat amb triomf i així els ha analitzat Agustí Julbe: “Penso que també són una mostra del treball que hi havia abans de cada partit. Potser el que, tot i haver guanyat, el que pitjors sensacions ens deixa és el partit contra la Universitat d’Stanford, però perquè veníem d’Andorra amb molta càrrega de treball, sobretot en els darrers dies i per això era previsible que passés. En canvi, els partits contra Manresa i Kimkhi ens van deixar molt bones sensacions.”

 

El millor, la manca de lesions

De totes aquestes setmanes de treball, a banda de la bona adaptació dels nous, als que cal afegir els dos darrers nouvinguts –Marcelinho i Joe Ingles- la millor notícia, segons Julbe, és la manca de lesionats: “Un dels fets importants és que no hi ha hagut lesionats, ni de curta ni de llarga durada. Hem, tingut molta fortuna. S’ha fet molt bon treball des dels Serveis Mèdics, així com des de la preparació física de l’equip pel que fa a la prevenció de lesions. Crec que és una de les claus.”

 

Pel que fa a la feina que s’ha fet, Julbe apunta a la “bona i progressiva adaptació dels nous”: “Hem fet tot el treball entre Barcelona i Andorra. Tenim una bona i progressiva adaptació dels jugadors nous. Darrerament s’han incorporat Marcelinho i Ingles. Amb la resta que han estat des del principi hi ha hagut molt bon treball i una progressió adequada.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();