fcb.portal.reset.password

Juan Carlos Navarro. FOTO: ARXIU FCB

Segons ha explicat Xavi Pascual en el marc de la roda de premsa de presentació de la Final a Quatre d’Istanbul, a Juan Carlos Navarro “se li han reproduït part de les molèsties que tenia a la fàscia”, motiu pel qual dimecres “pràcticament no es va poder entrenar”. En aquest sentit, el tècnic del Barça Regal ha apuntat que el jugador “està fent tractament i sotmetent-se a algunes proves”, i que ara per ara l’únic que es pot fer és “esperar a veure com evoluciona”. És per aquest motiu que l’escorta no ha pogut acompanyar l’entrenador a l’acte que s’ha celebrat al Cigaran Palace d’Istanbul. Finalment Lorbek ha estat l’escollit.

Per Pascual, “les pròximes hores seran clau”. “Queden més de 24 hores per a l’inici del partit i el que hem de fer és esperar una mica”, ha insistit. Sigui com sigui, l’entrenador del Barça Regal té el convenciment que Navarro “ho farà tot per ser-hi”, tot i que al mateix temps matisa que "haurà de suportar el dolor, que ja veurem a quin nivell arriba”.

“Crec que podrà saltar a la pista, estem convençuts d’això, però anem a veure en quines circumstàncies”, afegeix. “Aquesta és una experiència que ja vam viure a la Copa del Rei”, comenta el tècnic, just abans de recordar que “a l’equip ja no li ve de nou tot això. Ja hem superat obstacles al llarg de la temporada i sempre hem aconseguit tirar endavant”.

Ndong, amb un virus intestinal

D’altra banda, l’entrenador blaugrana ha apuntat que Boniface Ndong té un “virus intestinal important” pel qual va ser ingressat dimecres al matí amb l’objectiu que “la seva recuperació sigui més ràpida”. Com en el cas de Navarro, “les pròximes hores seran clau”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();