fcb.portal.reset.password

Ingles i Ricky en el partit de Lliga ACB jugat la temporada passada a Madrid (Foto: acb.com)

Joe Ingles és un dels jugadors amb qui millor s'entenia Ricky Rubio. Van ser pocs mesos de relació, però els suficients per assentar unes bases d'una estreta relació d'amistat.

L'aler australià admet que manté el contacte amb l'exdirector de joc barcelonista: "Parlem i ens escrivim sovint. La veritat és que quan les nostres agendes ens ho permeten i no estem jugant solem tenir contacte".

Una ràpida adaptació

Ingles reconeix que la ràpida adaptació de Ricky a l'estil de joc NBA està sorprenent molta gent, però no pas a ell: "Està jugant molt bé, probablement millor del que ell mateix i molta gent esperava, però jo sabia que ho faria bé. És un jugador amb força talent i l'està demostrant a la gent de l'NBA. Està a un alt nivell i ho està fent molt bé".

L'actualitat del Barça Regal és un tema de conversa recurrent entre tots dos, explica Joe Ingles: "Parlem sovint sobre l'equip, sobre els nous jugadors que han arribat aquesta temporada o sobre el mateix Víctor, per qui em pregunta sovint. Amb ell també hi té contacte. La veritat és que estic content per seguir tenint contacte amb en Ricky".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();