fcb.portal.reset.password

Joan Creus, a la sala de premsa del Palau / FOTO: ARXIU FCB

“Dels quatre anys que porto aquí és la Lliga Endesa més valorada, fins i tot una mica per sobre de la primera”, afirma Joan Creus respecte a l’últim títol guanyat contra el Reial Madrid. “Aquesta Lliga ens permet fer una valoració molt bona de la temporada”, afegeix el secretari tècnic del bàsquet blaugrana.

Un any rendint a un gran nivell

Creus destaca el rendiment de l’equip durant tot l’any. Ja ho va fer just després del cinquè i definitiu partit de la final: “La trajectòria de l’equip era boníssima. En tota la Lliga només havíem perdut cinc partits i en tota l’Eurolliga, dos. Hem jugat totes les finals. És cert que ens faltava guanyar un títol, però penso que la trajectòria de tot l’any demostrava que hem estat a un altíssim nivell”.

Una regularitat i un rendiment que Creus valora molt, independentment del desenllaç de la mateixa final: “El que entengui que una final es pot perdre, perfecte. I el que no, no. Si no haguéssim aconseguit el títol no seria perquè l’equip no fos competitiu o no fos guanyador. En una final pot passar qualsevol cosa”. Una Lliga que s’afegeix als èxits aconseguits en els últims quatre anys: “El que hem fet els darrers anys està allà”. Ara Creus ja treballa en el futur immediat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();