fcb.portal.reset.password

Lakovic, la temporada passada / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dijous Jaka Lakovic, ara jugador del Galatasaray, es tornarà a veure les cares amb el Barça Regal, el seu equip les darreres cinc temporades. L'eslovè, que va deixar molts amics a Barcelona, és un competidor nat i segur que intentarà fer la guitza als seus excompanys.

Sada: "Segur que guarda un bon record"

Víctor Sada té clar que Jaka Lakovic lluitarà fins al final: "Ha passat molts anys de la seva trajectòria esportiva aquí i segur que guarda molt bon record i és especial. A més, és un jugador amb molt caràcter. Ja als entrenaments, quan jugaven entre nosaltres, era un jugador al qual li agradava picar-se amb nosaltres i a nosaltres amb ell. Serà un partit de molta intensitat amb ell".

En la mateixa línia s'ha expressat Joe Ingles, que, tot i haver coincidit durant una única temporada amb l'eslovè, el coneix prou bé: "Ells és un jugador molt competitiu i segur que fa tot el possible per guanyar. Espero que sigui un bon partit".

Dijous, amb 33 anys i un munt d'experiència acumulada, Jaka Lakovic intentarà demostrar que no li pesen els sentiments i el seu passat de color blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();