fcb.portal.reset.password

Pavelló Sinan Erdem Arena

Des d’aquest divendres i fins diumenge tindrà lloc la Final a Quatre de l’Eurolliga, que en aquesta edició tindrà lloc a Istanbul. De cara als seguidors que no vulguin perdre’s l’oportunitat d’acompanyar el conjunt blaugrana, i amb l’objectiu que tinguin una estada tan còmoda com sigui possible, a continuació s’adjunten tota una sèrie de dades per a la seva informació, moltes d’aquestes facilitades directament per l’organització de l’Eurolliga.

Com arribar al pavelló Sinan Erdem Arena

Després de 20 anys, la Final a Quatre torna a Istanbul, i ho fa tenint com a seu l’espectacular pavelló Sinan Erdem Arena. Des de l’organització es recomana a tothom utilitzar el transport públic per accedir-hi i, per contra, evitar fer-ho en vehicle privat. A continuació s’adjunta un plànol d’accés al pavelló, així com altres alternatives per arribar-hi des de diferents punts de la ciutat.

- Mapa per accedir al pavelló

- Més informació del pavelló i de com arribar-hi (anglès) 

Ubicació de la Fan Zone

Amb l’objectiu de portar l’emoció dels aficionats al centre d’Istanbul, tots ells disposaran de l’anomenada Devotion Fan Zone, que inclourà activitats destinades a l’entreteniment, durant tota la durada de la Final a Quatre, en un horari de 10 a 20 h. La Devotion Fan Zone estarà situada al parc Tazsim Gezi, que està localizat molt a prop de la plaça Taksim. Actuacions musicals, visites de jugadors de llegenda de l’Eurolliga, pistes de bàsquet, àrees infantils i concursos són algunes de les activitats previstes.

Normes de seguretat per entrar al pavelló

Abans d’arribar al Sinan Erdem Arena, i per tant de garantir la seguretat dels assistents a l’interior del pavelló, és important conèixer les normes següents:

- Qui tingui una entrada i estigui sota la influència de l’alcohol, medicaments o drogues psicotròpiques o estimulants no li serà permesa l’entrada i en cas d’estar dins de la instal·lació serà acompanyat fora del pavelló. En aquests casos, l’import de l’entrada no serà retornat.

- La reentrada al pavelló no està permesa el mateix dia del partit.

- La revenda de les entrades està prohibida.

- Els propietaris de les entrades entraran al pavelló al seu propi risc. En cas de lesió de qualsevol persona, el propietari de l’entrada haurà de notificar-ho a l’amfitrió.

- El propietari d’una entrada està subjecte a la comprovació de seguretat de la persona i de les seves pertinences, d’acord amb la llei, amb la intenció d’assegurar la seguretat de tots els espectadors. És per això que es recomana arribar al pavelló dues hores abans de l’inici del partit.

- No està permès entrar al pavelló begudes alcohòliques, menjar, ampolles, llaunes o recipients. Narcòtics, drogues psicotròpiques o estimulants, material i publicitat política, vidre i substàncies tòxiques, bosses més grans que les permeses per les normes, armes, objectes que poden ser utilitzats com a armes, càmeres de vídeo o fotografia professionals, bengales, focs artificials, explosius o productes inflamables en general, animals exceptuant gossos pigalls, punters làsers, altaveus, banderes i pancartes més grans d’1,5 m x 2 m.

- També està prohibit l’ús de banderes, símbols, emblemes o textos que directament o indirectament puguin incitar a la violència o que incloguin missatges discriminatoris.

- No es permet fumar al pavelló.

- Estaran permesos a dins del pavelló els instruments musicals, però el propietari d’aquests haurà de presentar una determinada informació d’identificació i haurà de ser comunicat per algun dels equips participants de la Final 4 amb antelació a l’Eurolliga. Els tambors han de tenir els dos costats transparents o bé ser del tipus de tambor que en permet la inspecció interior.

Més informació de seguretat

El calendari de la Final a Quatre

SEMIFINALS

Divendres, 11 de maig, 17 h
CSKA Moscou – Panathinaikos

Divendres, 11 de maig, 20 h
Olympiacos Piraeus – FC Barcelona Regal

TERCER LLOC

Diumenge, 13 de maig, 17 h
Perdedor semifinal 1 – Perdedor semifinal 2

FINAL

Diumenge, 13 de maig, 20 h
Guanyador semifinal 1 – Guanyador semifinal 2

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();