fcb.portal.reset.password

Brindis en el transcurs de la inauguració de la seu social de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Moltes cares conegudes en la inauguració de la seu social de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Des d’aquest dimecres, l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona compta amb una seu social. La seva ubicació és a Travessera de les Corts, just al costat de l’antic Palau Blaugrana 2. En el marc de la inauguració de la seu, a la qual ha assistit el president Sandro Rosell, Roger Esteller, president del col·lectiu, ha explicat que “comptar amb una seu on els socis es poguessin reunir i compartir experiències i vivències de bàsquet era una de les raons de la seva existència”.

La seu, un primer pas de molts més

Aquesta Associació, que té 40 anys de vida, engloba diferents generacions d'exjugadors de la secció de bàsquet. Els més veterans, els germans Ferran, de 81 i 84 anys, han rebut una insígnia de mans del president Sandro Rosell, que ha destacat que aquesta seu social és un primer pas de cara a moltes més actuacions. Tampoc han faltat a la cita tres de les samarretes retirades al Palau Blaugrana, Andrés Jiménez, Nacho Solozábal i Roberto Dueñas, entre molts altres exjugadors.

Roger Esteller ha apuntat que, tenint en compte que des de l’Agrupació “es treballa molt en el sector de la gent més gran”, poder disposar d’aquesta seu social “és ideal, sobretot per a totes aquelles persones que estan jubilades, que tenen esperit barcelonista, que hagin estat exjugadors o simpatitzants del FC Barcelona i que vulguin compartir inquietuds”.

En aquesta línia, Esteller ha ressaltat la importància de “les sinergies” que es donen entre exjugadors d’edats molt dispars. “Aquestes sinergies són bàsiques, i és per això que aquesta associació continua existint després de 40 anys”, ha apuntat el president de l’Agrupació, just abans de fer referència al creixement que, gràcies sobretot a les possibilitats que proporcionen les noves tecnologies, està experimentant un col·lectiu que ja té més de 600 associats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();