fcb.portal.reset.password

Pete Mickeal en el primer partit de la final entre el Barça Regal i el Reial Madrid / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Màxima expectació per veure el segon partit de la final de la Lliga Endesa que es disputarà aquesta nit (22 hores) al Palau Blaugrana entre el Barça Regal i el Reial Madrid. Les localitats de visibilitat total estan pràcticament exhaurides i només es posaran a la venda aquelles que siguin alliberades per als abonats a través del Seient Lliure –pot variar fins a l’hora del partit.

D’aquesta manera el Club inicia el procés de venda d’entrades d’aquelles localitats del Palau amb visibilitat reduïda. El preu és de 21 euros per a socis del FC Barcelona, i 22 euros per a la resta de públic. Aquestes entrades només es podran adquirir presencialment a les taquilles del Club.

- Taquilles Principals del FC Barcelona (accés 14):
Divendres de 8.30 a 15 hores

- Taquilles Bulevard del FC Barcelona (accessos 7 i 9):
Divendres de 10 del matí fins a l’inici del partit

 

Si no pots venir, allibera

Com ja es va poder comprovar en el primer partit de la final, un Palau Blaugrana ple és clau per aconseguir el triomf. És per això que aquells abonats que no puguin anar a veure aquesta nit el duel entre el Barça Regal i el Reial Madrid, poden alliberar la seva localitat a través del Seient Lliure i així un altre barcelonista podrà gaudir del millor espectacle del bàsquet.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();