fcb.portal.reset.password

Joe Ingles / FOTO: ARXIU FCB

Joe Ingles, en la categoria de tirs sobre la botzina, és el representant del FC Barcelona Regal que ha escollit l’Eurolliga en una llista de fins a 16 vídeos en aquesta categoria que ha posat a disposició dels aficionats al món del bàsquet a través del seu lloc web perquè puguin votar el seu favorit. L’objectiu final és escollir el vídeo de la jugada de l’any en la màxima competició europea.

Cal ressaltar que Víctor Sada i Marcelinho Huertas, tots dos en la categoria d’assistències, i Chuck Eidson, en la d’esmaixades, també havien estat inclosos en una llista de fins a 64 vídeos repartits en diferents categories, tot i que en aquests tres casos no han estat els escollits.

En cas d’Ingles, la jugada que protagonitza, una espectacular cistella sobre la botzina a una distància de més de mig camp, va tenir lloc en el transcurs del partit a la pista del Montepaschi de Siena, corresponent a la jornada número 9 de la fase de grups de l’Eurolliga. En aquell partit, el conjunt dirigit per Xavi Pascual va caure derrotat per un resultat de 77-74.

[[BOTOGRIS::VOTA++Joe Ingles::http://www.euroleague.net/euroleaguenews/polls/2011-12-video-poll/first-round-buzzer-beaters/videos::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Pel que fa a Sada, el vídeo escollit s’emmarcava en el partit corresponent a la jornada número 10 de la fase de grups de la competició contra el Galatasaray Medical Park que va tenir lloc el 21 de desembre al Palau Blaugrana. En aquell partit, que va finalitzar amb un marcador de 79-50, el base fa una magnífica assistència per a Xavi Rabaseda, que no falla.

Precisament en aquest mateix partit, al Palau Blaugrana i davant el Galatasaray, va tenir lloc la una brillant assistència de Marcelinho Huertas per a Kosta Perovic que també havia estat escollida per l’Eurolliga en el bloc d’assistències.

Ja en el primer partit del Top-16 que es va disputar el 19 de gener al Palau Blaugrana contra el Bennet Cantú, Chuck Eidson va contribuir en la victòria del FC Barcelona Regal per 65-60 amb una espectacular esmaixada que es mostra en un dels vídeos d’aquesta categoria que finalment no ha estat escollit pels internautes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();