fcb.portal.reset.password

Els quatre fitxatges i els seus dorsals (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

"És perfecte! Així li puc fer com a un homenatge". Amb aquestes paraules Marcelinho Huertas s'ha referit al fet de prendre el relleu de Ricky Rubio amb el número de la samarreta. No és cap sorpresa sentir el base brasiler referir-se a Ricky amb molta estimació. Al marge d'això, per a Marcelinho el número 9 té altres sentits: "Ja el duia al Caja Laboral i també amb la selecció de Brasil. Allà el 4 –que m'agradava- el porta Marcelinho Machado, el jugador més veterà. Al Caja Laboral era de Pau Ribas, que va fitxar abans que jo. I aquí està retirat. Així que el 9 ja m'agrada i m'ha portat sort".

Xavi Rabaseda 'recupera' el seu dorsal 22. "És amb què vaig debutar a l'ACB i el que duia en el Fuenlabrada. Em fa gràcia", reconeix el jugador de 22 anys, precisament, i afegeix: "A més, ara fa dos anys ja el portava. Estava entre Boni (21) i Morris (23). Així que aquesta temporada continuaré rere Boni".

Més o menys supersticiosos

CJ Wallace és el número 18 i Chuck Eidson, el 31. Els dos han escollit aquests números per motius antagònics. Mentre Wallace reconeix que "li ha donat sort" perquè era el dorsal que vestia a la Universitat d'Orlando i aquí no tenia propietari –"no m'he hagut de barallar amb ningú"-, per a Eidson (que al Maccabi era el 13 i aquí aquest número és de Perovic) l'intercanvi de xifres l'ha fet perquè sí: "És només un número. No sóc molt supersticiós. Si més no, amb la samarreta, gens!"

Els números de la temporada 2011/12

8 Víctor Sada
9 Marcelinho Huertas
11 Juan Carlos Navarro
13 Kosta Perovic
17 Fran Vázquez
18 CJ Wallace
20 Joe Ingles
21 Boniface Ndong
22 Xavi Rabaseda
25 Erazem Lorbek
31 Chuck Eidson
33 Pete Mickeal

Sessió de fotos

L'ACB ha aprofitat el matí per realitzar les fotografies que seran imatge oficial del Barça Regal en aquesta competició durant tota la temporada. Així també s'han fet entrevistes i reportatges que pròximament podrem veure per televisió amb els jugadors blaugranes.

A més de complir amb la sessió com a grans professionals, també hi ha hagut algun moment d'impàs que l'han aprofitat per distreure's i tocar la pilota de bàsquet amb els peus. CJ Wallace ha estat un dels més 'motivats' en aquesta nova faceta.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();