fcb.portal.reset.password

El Barça Regal, a l'Illa Diagonal

Els jugadors del Barça Regal han estat les gran estrelles, aquest divendres, de la pista de bàsquet que s’ha instal·lat a l’Illa Diagonal i que hi romandrà fins aquest dissabte 28 d’abril. El conjunt blaugrana ha participat en concursos amb els nens que hi havia al centre comercial i, en finalitzar, s’han fet una foto de grup.

Tres jocs per animar als nens

Els jugadors blaugrana han creuat l’Illa Diagonal botant la pilota i, un cop a la pista, el primer joc, que ha durat uns cinc minuts, ha estat una roda d’escalfament en la qual han participat Rabaseda, Marcelinho, Fran Vázquez i Wallace, juntament amb una desena de nens del públic escollits a l’atzar.

El segon, un cop escalfats, ha consistit en un concurs de tir per parelles. Ndong, Mickeal, Sada i Perovic han estat els protagonistes. Cada jugador s’ha emparellat amb un nen i han lluitat per ser els que més pilotes encistellaven. A la final hi han arribat l’equip de Perovic i el de Sada, amb les seves respectives parelles. Finalment, el de Sada s’ha imposat en aquest concurs de tir.

El tercer i últim joc ha estat el més dinàmic. Es tractava de fer un KO, on participaven Lorbek, Eidson, Navarro i Ingles juntament amb quatre nens més del públic. El guanyador ha estat un dels joves participants.

Wallace i Marcelinho intenten una cistella impossible

Després de finalitzar els concursos, i abans de fer-se una foto de grup amb els jugadors del Barça Unes Sant Feliu, Marcelinho i Wallace han sorprès tots els assistents intentant anotar una cistella impossible des del primer pis de l’Illa Diagonal. A les 18 hores, aproximadament, el Barça Regal s’ha acomiadat de tot el públic entre aplaudiments. Tocava anar a entrenar.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();