fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça Regal i Xavi Pascual després de rebre la seva pòlissa / FOTO: FCB

Els jugadors del Barça Regal han rebut la seva pòlissa Regal, amb la qual podran conduir segurs durant tot el 2012. L'equip de Xavi Pascual va recollir la seva assegurança en el marc de la jornada de portes obertes que l'asseguradora va organitzar per als seus empleats.

Els empleats de la marca patrocinadora van poder gaudir d'un entrenament amb els seus ídols al Palau Blaugrana en una jornada lúdica en què jugadors com Pete Mickeal o Fran Vázquez van divertir els assistents amb els seus mats i assistències.

En finalitzar la jornada, el director de Regal, Pablo Robles, va valorar la relació que existeix entre l'empresa i el FC Barcelona: "El Barça Regal és un gran equip, els donem suport, i ens sentim molt orgullosos que se sentin còmodes amb la marca. El negoci assegurador s'assenta sobre el pilar de la confiança mútua entre el client i l'asseguradora, i això és el mateix que ens passa entre l'equip de bàsquet i Regal".

Regal, líder a Catalunya

Regal va néixer l'any 1988 com la primera asseguradora de directe a Espanya. La marca opera principalment en el mercat català, on centralitza el 75% del seu negoci.

Amb seu a Barcelona, està especialitzada en assegurances d'automòbil, llar i motocicletes. Recentment ha incorporat assegurances de vida a la seva cartera de productes. El grup al qual pertany, Liberty Seguros, és un dels grups asseguradors més grans de l'Estat espanyol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();