fcb.portal.reset.password

Els entrenadors de la base han passat la jornada amb el primer equip (Foto: FCB)

A les 10.30 h estaven citats els entrenadors del bàsquet formatiu del Barça Regal a Encamp per començar una jornada intensa, on han observat i han estat partícips de la metodologia que aplica el Barça Regal en el seu dia a dia. No han estat únicament unes sessions a la pista. Tots els membres de l''staff' blaugrana han fet una exposició de diferents temes relacionats amb el funcionament de l'equip. El fisioterapeuta, Toni Bové, ha estat l'encarregat d'explicar els diferents tipus d'embenats que s'utilitzen al bàsquet i com actuar en cas de lesió sobre la pista. El massatgista, Eduard Torrent, ha explicat la preparació del prepartit, mentre que el nou 'fisio' del bàsquet, Xavi López, ha exposat les diferències de treball entre el futbol i el bàsquet.

Posteriorment, el delegat, Xavi Montolío, i l'encarregat de material, Miquel Font, han parlat sobre el treball invisible que suposa la seva feina en els seus àmbits d'influència. Per acabar la jornada matinal, el preparador físic Toni Caparrós i el metge de l'equip, Gil Rodas, han explicat els paràmetres físics de control amb els quals treballa l'equip i sobre el moment del retorn d'un esportista al joc després de recuperar-se d'una lesió.

Més feina a la tarda

Un cop acabat de dinar, els membres del bàsquet formatiu s'han dirigit a una de les sales del pavelló d'Encamp per escoltar la metodologia que utilitza el Barça Regal en el seu treball d''scouting'. La xerrada ha corregut a càrrec de David Garcia, encarregat del seguiment dels rivals de l'equip. Tot seguit, Iñigo Zorzano ha protagonitzat una xerrada sobre conceptes defensius de l'equip i de les maneres de defensar depenent de la situació del partit. Agustí Julbe, per la seva banda, ha centrat la seva exposició en els conceptes ofensius de l'equip i la manera d'atacar depenent de les característiques de cada rival i dels jugadors de l'equip contrari. Xavi Pascual ha estat qui ha tancat la jornada intensiva amb els membres del bàsquet formatiu. El tècnic ha fet incidència en l'estratègia dissenyada per afrontar cada partit.

Després de tot, els tècnics han pogut veure 'in situ' l'entrenament complet del primer equip i han pogut comprovar, de primera mà i a la pista, els conceptes que havien escoltat de manera teòrica. Una jornada excel·lent i molt profitosa que intentaran traslladar als equips de formació

Presència de jugadors

Alguns jugadors del Barça Regal com ara Fran Vázquez i Xavi Rabaseda han estat presents a les xerrades dels membres de l'equip. Per a ells ha estat també una manera de conèixer la manera de treballar de l'altre equip del Barça Regal.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();