fcb.portal.reset.password

Juan Carlos Navarro / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

La renovació de Juan Carlos Navarro no va deixar indiferent ningú. Es tracta d'una molt bona notícia per al Club i per a l'afició blaugrana, que podrà seguir gaudint del joc de l'escorta quatre anys més. Els capitans de les seccions d'hoquei patins, futbol sala i handbol, que comparteixen el Palau amb l'equip de bàsquet, valoren que la Bomba hagi allargat la seva vinculació amb el Barça Regal.

Beto Borregán: "És molt bo per a l'Entitat"

El capità del Barça d'hoquei patins, Beto Borregán, s'ha mostrat content per la notícia i ha assegurat que el fet que jugadors com Navarro decideixin acabar la seva carrera al Club "és molt bo per a l'Entitat". "Espero que altres jugadors d'altres seccions tinguin l'opció d'acabar retirant-se al Barça", ha afegit. Borregán ha assegurat que Juan Carlos Navarro és "un professional" i que, tot i la seva imatge de jugador seriós, és molt extravertit: "Ell sap quan ha de fer la feina i quan toca fer broma."

Javi Rodríguez: "És el jugador que més em fa gaudir"

El capità del Barça Alusport, Javi Rodríguez, s'ha sumat a les paraules de Beto Borregán: "Me n'alegro perquè és el jugador que més em fa gaudir. Poder-lo tenir al Club més anys és una satisfacció enorme". Quant a la part personal, Javi Rodríguez ha explicat que el que més li agrada de Navarro és la seva humilitat: "Tot i ser la figura que és, la seva importància, és una persona molt propera i això m'agrada".

Laszlo Nagy: "És el millor d'Europa"

Un altre dels jugadors que ha felicitat Navarro per la renovació ha estat el capità del Barça Intersport, Laszlo Nagy: "És el millor jugador d'Europa i un dels millors del món. Espero que puguem gaudir d'ell molt més temps amb la samarreta del Barça". L'hongarès, que també comparteix les instal·lacions del Palau amb Juan Carlos Navarro, ha assegurat que la Bomba és "molt bona persona". "Es comporta igual dins i fora del camp. És un noi molt senzill, noble i tot allò que ha aconseguit és gràcies al seu treball", ha explicat Nagy.

14 anys del seu debut

Juan Carlos Navarro, que dilluns passat va anunciar la seva renovació amb el Barça Regal, serà blaugrana fins al 2015. La Bomba ha assegurat que es tracta "d'una renovació de per vida". Aquest dimecres es compleixen 14 anys del seu debut amb el primer equip.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();